Ντέιβιντ Κλαφ, ο ρομαντισμός και η πίστη του οπαδού

0

Ο Σερ Ντέιβιντ Κλαφ, ένας ισόβιος οπαδός της Ροτσντέιλ, πέθανε το 2020, αφήνοντας ολόκληρη την περιουσία του, στην ομάδα της καρδιάς του.

Μεταξύ άλλων, ο Ντείβιντ Κλαφ, εκτιμάται ότι έχει συγκεντρώσει περίπου 500.000 λίρες για το σύλλογο κατά τη διάρκεια της ζωής του, πουλώντας τα διαρκείας του συλλόγου για 25 χρόνια.

Οι οπαδοί της Ροτσντέιλ, εντυπωσιασμένοι από την προσφορά του, ξεκίνησαν έρανο για να στήσουν ένα άγαλμα προς τιμήν του στο στάδιο Crown Oil.

“Δεν γνώριζα τον Κλάφι προσωπικά, αλλά νομίζω ότι όλοι οι οπαδοί της Ρότσντεϊλ γνώριζαν γι ‘αυτόν και τι έκανε για την ποδοσφαιρική ομάδα, για την οποία έτρεχε σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Το να αφήσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία στο σύλλογο για τις επόμενες γενιές είναι απολύτως απίστευτο, οπότε σκέφτηκα από μέσα μου, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε εμείς οι οπαδοί προς τιμήν ενός σούπερ οπαδού όπως ο Κλάφι!”

Mark Cryer, αυτός που ξεκίνησε τον έρανο.

Ναι, ένα άγαλμα, τοποθετημένο στην κεντρική κερκίδα ακριβώς στη θέση όπου ο Κύριος Κλαφ είχε πάντα εισιτήριο διαρκείας. Φτιαγμένο από εκείνους που δεν θα ξεχάσουν ποτέ ανθρώπους, οπαδούς, άντρες σαν κι αυτόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ