Ο Γιώργος Καλογερίας, έφυγε γεμάτος απο την μεγάλη του αγάπη

0

Ο Γιώργος Καλογερίας έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 97 ετών, δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα γνήσιας και αγνής αγάπης για την ομάδα του.

Τη χρονιά που γεννήθηκε η ΑΕΚ, από τους διωγμένους Κωνσταντινουπολίτες, το 1924, ήρθε στη ζωή ο Γιώργος Καλογερίας.

Σε ηλικία 97 ετών, ο φίλος της Ένωσης άφησε την τελευταία του πνοή, στις 10 Δεκεμβρίου, έχοντας, προηγουμένως, εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο.

Ο ίδιος, περίμενε πώς και πώς να επιστρέψει στο ΝΑΟ, να ξανανιώσει τη μαγική ατμόσφαιρα στο κατάμεστο ολοκαίνουριο γήπεδο, που θα σείεται από το σύνθημα “Εμπρός Αητέ, Δικέφαλε” και να αποθεώσει τους ποδοσφαιριστές με τις κιτρινόμαυρες φανέλες. ⁣Βλέποντας την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται από το καλοκαίρι, η κόρη του Ελισάβετ Καλογερία ήρθε σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να δοθεί άδεια στον πατέρα της να επισκεφτεί το ΝΑΟ, πριν από τα εγκαίνια.

Έτσι, ο κύριος Γιώργος στις 12 Νοεμβρίου, πραγματοποίησε την τελευταία όπως αποδείχθηκε επιθυμία του, περνώντας το κατώφλι της Αγιά Σοφιάς.

⁣Με τα συναισθήματα συγκίνησης να τον έχουν πλημμυρίσει, άφησε δάκρυα να κυλήσουν από τα μάτια του, στο σκαμμένο από τον χρόνο πρόσωπο του και ευχήθηκε να ζήσει έως τον προσεχή Σεπτέμβριο, όταν η αγαπημένη το ομάδα θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της. ⁣

Δυστυχώς, αυτή η επιθυμία δεν πρόλαβε να πραγματοποιηθεί.

Σε ηλικία 97 ετών και 10 μηνών, ο Γιώργος Καλογερίας έφυγε από τη ζωή, συνοδευόμενος από το Δικέφαλο Αετό στο τελευταίο κατευόδιο. ⁣

aek365

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ