Ο Νάσος, ένα ακόμα παιδί που ”έφυγε” άδικα

0

Γκραφιτι που έκαναν οι συμπαίκτες του στον Φοίνικα Αγίας Μαρίνας, εις μνήμη του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Νάσου Κωνσταντίνου!

Ο Νάσος Κωνσταντίνου, ήρθε απλα στη Θεσσαλονίκη, να δει ένα παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας, του Π.Α.Ο.Κ.

Δεν έχει χρώματα η καφρίλα.

Η κάθε ομάδα έχει τους δικούς της κάφρους, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την αγάπη για το ποδόσφαιρο ως άθλημα.

Οταν μπαίνεις σε σύγκριση της ανθρώπινης ζωής ανάλογα με το κασκόλ που έχει ο καθένας στο χέρι η στο λαιμό, τότε χάνεις το νόημα και την ουσία της ζωής.

Οποιος θέλει να κάνει τον μάγκα, ας πάει στους γονείς όλων αυτών των παιδιών που πήγαν γήπεδο για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα σε καιρό ειρήνης και δεν γύρισαν πίσω ποτέ.

Αν δουν με τα μάτια τους, ίσως να καταλάβουν το κακό που προκάλεσαν.

Δεν υπάρχει λάθος σημείο και κακιά στιγμή, όλα τα φτιάχνει ο άνθρωπος και έχουν γίνει πολλά τέτοια περιστατικά εις βάρος ανθρώπων που το μόνο κακό που έκαναν είναι να πάνε στο γήπεδο και να υποστηρίζουν μια ομάδα.

Δεν έχεις επιλογή εκείνη την στιγμή.

Παιδεία και σεβασμός στην ανθρώπινη ύπαρξη.

Αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν, δεν θα το κάνεις και εσύ στους άλλους.

Δυστυχώς πολλοί δεν βάζουν μυαλό και συνεχίζουν τα ίδια.

Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και όσοι δεν παραδειγματίζονται απ’όλα όσα έχουν γίνει πρέπει να απομονώνονται απο τις ίδιες τις ομάδες και απο τον κόσμο.

Δεν υπαρχει παιδεία και η κρίση δεν ειναι μονο οικονομική, ειναι κρίση αξιών.

Παντα υπήρχαν ανεγκέφαλοι, πάντα υπήρχαν τέτοια περιστατικά, όμως αντι για να διορθώνεται ο κόσμος, ολοένα γίνεται και χειρότερος.

Για όσους έφυγαν τόσο άδικα και για να τιμηθεί η μνήμη τους, όχι μόνο μέσα απο αναρτήσεις, αλλα στην πράξη, βάλτε τέλος στην βία.

Σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή, αλλό η αγάπη για την ομάδα, άλλο η κόντρα σε αθλητικά πλαίσια και άλλο η κατάπτωση των ηθών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ