Πίνακας ζωγραφικής, εμπνευσμένος απο ιστορία του Ντιέγκο

0

Ο Paris Zoiros, εμπνευσμένος απο την ιστορία του Ντιέγκο, ο οποίος έπαιξε στις λάσπες της Ατσέρα, για φιλανθρωπικό σκoπό, δημιούργησε αυτόν τον πίνακα!

”Ήταν το 1984, ο Πιέτρο Πουτσόνε, ενας επιθετικός της Νάπολη, ήρθε σε επαφή με έναν πατέρα απο την Ατσερα, μια πόλη κοντά στην Νάπολη.

Ήταν ένας απελπισμένος πατέρας που ήθελε να κάνει ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι για να βγάλει λεφτά για το άρρωστο μωρό του. Αυτό το αγόρι, είχε μια επείγουσα ανάγκη να κάνει μια εγχείρηση που θα του σώσει τη ζωή, αλλά η οικογένεια ήταν φτωχή και δεν ήξεραν πώς να πληρώσουν γι ‘ αυτό.

Προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Νάπολι, αλλά ο πρόεδρος δεν συμφώνησε με το αίτημα. Η φωνή ήρθε στα αυτιά του Μαραντόνα, που επαναστάτησε εναντίον του προέδρου.

Ο Ντιέγκο αποφάσισε να πάει σ ‘ εκείνο το λασπωμένο χωράφι των προαστίων, ξεχασμένο από τον Θεό και επίσης να ρισκάρει τραύματισμο στη μέση του πρωταθλήματος.

Τα λόγια του Μαραντόνα ήταν: “Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το παίξω, γι ‘ αυτό το μωρό “. Πήγε σε αυτό το παιχνίδι ο Ντιεγκο…

Πήγε ανάμεσα στους ανθρώπους του,για έναν ευγενή σκοπό και επαιξε χωρις να λογαριαζει τραυματισμους και χωρις ιχνος βεντετισμού. Όλα πήγαν καλά για το μωρό.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here