Σκίτσο, αφιερωμένο στη νίκη του Άρη, στο ”Βιθέντε Καλντερόν”

0

Σκίτσο-κείμενο απο John Spatharas!
Την 1η Δεκέμβρη του 2010 ο ΑΡΗΣ παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο για την πρόκριση του στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής του πορείας επικρατούσε με 3-2 μέσα στο “Βιθέντε Καλντερόν” της πανίσχυρης Ατλέτικο Μαδρίτης του Φορλάν του Αγουέρο του Ντεχέα, παικτών παγκόσμιου κλάσεως και κάτοχο του Europa league και του ευρωπαϊκού Σούπερ καπ, αφήνοντας την έξω από την συνέχεια του θεσμού προκαλώντας αίσθηση σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη..
Η νίκη αυτή παραμένει έως σήμερα η ΜΟΝΑΔΙΚΗ νίκη που έχει καταφέρει έως και σήμερα ελληνική ομάδα στην Ισπανία!
και συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα διπλά (αν όχι το μεγαλύτερο) που έχουν πετύχει ελληνικοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι στην Ευρώπη.
Είχε προηγηθεί η επίσης σπουδαία νίκη του Άρη στο Χαρίλαου με 1-0 στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων επί της ίδιας αντιπάλου…
Το σκίτσο αυτό είναι αφιερωμένο σε εκείνη την ομαδάρα του Εκτορ Ραούλ Κούπερ, του Κόκε, του Χαβίτο, του Λαζαρίδη που έμελλε να χαραχτούν στην μνήμη και την καρδιά των οπαδών του Αρη.

Η νίκη αυτή αποτελεί ορόσημο για τον λαό του Άρη που έχει μάθει στα δύσκολα και αποτελεί μια υπενθύμιση για τους οπαδούς του αλλά κ όλους τους Έλληνες φιλάθλους για το ποιο είναι το μέγεθος και το DNA αυτής της ομάδος!

Επίσης το σκίτσο είναι αφιερωμένο σε όλους τους οπαδούς του Άρη και κυρίως σε αυτούς που βρέθηκαν εκείνη την μαγική νύχτα στην Μαδρίτη και δημιούργησαν εκείνη την εκπληκτική κερκυδάρα που φωτογράφιζαν αποσβωλομένοι οι ισπανοί οπαδοί μετά το τέλος του αγώνα και μνημονεύεται ακόμα από όσους το έζησαν και όσους είδαν τον αγώνα.

ΝΑΙ!! THIS IS ARIS!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here