ΑρχικήΠοδοσφαιροΜια μεγαλειώδης κίνηση του Σεμπάστιαν Φρέι

Μια μεγαλειώδης κίνηση του Σεμπάστιαν Φρέι

- Advertisement -

Ο νεαρός τερματοφύλακας Αντρέα Παπί, έχει «διαφορετικό» δεξί πόδι αλλά θάρρος λιονταριού.
Τον Αύγουστο του 2022 είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το πατίνι, ήταν μια εβδομάδα σε κώμα και ο ακρωτηριασμός του ποδιού έγινε στο νοσοκομείο Torregalli.
Αυτές τις μέρες ο τερματοφύλακας της Αντέλλα ταξίδεψε στη Φλωρεντία για να δοκιμάσει το προσωρινό προσθετικό και να συνεχίσει το ταξίδι ανάρρωσής του που θα αποτελείται από το εμφύτευμα του τελικού σταδίου.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Φλωρεντία, ο Αντρέα έλαβε μια έκπληξη που θα θυμάται για πάντα…

Συνάντησε το είδωλό του, τον Sebastian Frey, κάποιον που στη Φλωρεντία σίγουρα άφησε το στίγμα του.
Ο πρώην τερματοφύλακας των μωβ, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, γνώρισε μέσα από τα social media την ιστορία του Αντρέα Παπί και μόλις έμαθε για την άφιξη του νεαρού τερματοφύλακα στη Φλωρεντία, θέλησε να τον συναντήσει για να του δώσει μια φανέλα και να συμμετέχει και να βοηθήσει οικονομικά σ’αυτή τη προσθετική ποδιού που θα επέτρεπε στον Αντρέα να συνεχίσει να κυνηγά τα όνειρά του και το μεγαλύτερο πάθος του, το παιχνίδι μέσα σ’ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο.
«Όταν είδα έναν συνάδελφο, έναν τερματοφύλακα τόσο νέο, έναν οπαδό της Φιορεντίνα που υποβλήθηκε σε μια τόσο σημαντική επέμβαση, ήθελα αμέσως να τον γνωρίσω.
Ξέρω πώς αισθάνεσαι και ξέρω πόσο σημαντικό είναι να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που σου δίνουν δύναμη και να διατηρείς το ηθικό σου ψηλά.
Γύρισα σπίτι πολύ χαρούμενος που βρήκα έναν γενναίο νεαρό που είναι υποχρεωμένος να κάνει σπουδαία πράγματα.

Προσωπικά ανυπομονώ να τον δω πίσω στο γήπεδο. “
Αυτά είναι τα λόγια του Σεμπάστιαν Φρέι που απευθύνθηκε στον νεαρό Αντρέα, ο οποίος στη θέα του Γάλλου τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του από τη συγκίνηση.
Συγχαρητήρια στον Frey για την όμορφη κίνηση και καλή επιτυχία στον Αντρέα.

Τελευταία Αρθρα

Ματσόλα: ”Πιστεύω ακόμα στην αγάπη για την φανέλα”

«Σε μια συνέντευξη άκουσα τον Beppe Marotta να λέει ότι οι σημαίες δεν υπάρχουν...

Παχτακόρ! Η ομάδα του «Βάσια» στο Ουζμπεκιστάν

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής, με τους Βελόντια Φεντόροφ και τον Μίσα Αν, τους δυο καλύτερους...

Ιταλία – Χιλή, εν έτει 1962… Ξύλο, αποβολές και μίσος

2 Ιουνίου 1962. «Η μάχη του Σαντιάγο». Παγκόσμιο Κύπελλο που διοργανώνεται στην Χιλή και η...

Mατιέ Φλαμινί! Η ιδέα του δισεκατομμυρίου

Ο Φλαμινί το 2008 είχε επενδύσει ένα σημαντικό κεφάλαιο σε εταιρία βιοχημικών και πλέον...

Παρομοια αρθρα

Ματσόλα: ”Πιστεύω ακόμα στην αγάπη για την φανέλα”

«Σε μια συνέντευξη άκουσα τον Beppe Marotta να λέει ότι οι σημαίες δεν υπάρχουν...

Παχτακόρ! Η ομάδα του «Βάσια» στο Ουζμπεκιστάν

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής, με τους Βελόντια Φεντόροφ και τον Μίσα Αν, τους δυο καλύτερους...

Ιταλία – Χιλή, εν έτει 1962… Ξύλο, αποβολές και μίσος

2 Ιουνίου 1962. «Η μάχη του Σαντιάγο». Παγκόσμιο Κύπελλο που διοργανώνεται στην Χιλή και η...